четвъртък, 14 юни 2012 г.

Euro 2012

Какво ще кажете за еврото? Кой ще бие според вас. Пишете долу в коментарчетата, че мисля за клип да коментирам относно еврото.

7 коментара:

  1. Ами според мене Германия или Италия.
    Аз аз съм Италия но като гледам Германия много играят..

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте!
    За мен големите фаворити са Испания и Германия, но също така не трябва да изключваме отборите на Франция, Италия, Англия. Ще е интересно да видим кой ще излезе от групите - Дания, Холандия или Португалия, защото и 3-те отбора имат шанс. Други "скрити фаворити" са Хърватска и Русия. Домакините, в лицето на Украйна и Полша, никога не трябва да се отписват, поради факта, че играят на родна земя.
    Моите лични фаворити са Русия и Испания.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Честно казано,за мен Еврото е някак скучновато.Може би защото нямам отбор,който да подкрепям и съм неутрален.Не е същото когато не играе клубния отбор или пък нация.Засега фаворит е Германия.Иначе е хубаво всяка седмица да правиш клип с футболна дискусия ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Напоследък не съм много заинтересован, но според мен Германия са се потрудили много за Еврото. Фаворити нямам, но най-голямо впечатление имам върху Германия тази година.

    ОтговорИзтриване
  5. Франция !!!! за тях съм бил винаги ! И то само заради 1 легенда Зинедин Зидан !! ;) , но и Испанския футбол ми харесва :)

    ОтговорИзтриване